Skip to content

Köpar & Intressentregister

Svenska Bolagstorget

Köpar & Intressentregister

För att snabbt och enkelt kunna kunna finna lämpliga köpare till våra objekt som är till försäljning så har vi skapat ett köpar- & intressentregister där potentiella köpare har möjlighet att registrera sig. Registret består av intressenter som Svenska Bolagstorgets mäklare har haft kontakt med runt om i landet. Eftersom det är många som visar intresse när ett objekt är till försäljning, men det endast är en av dessa som blir den nya ägaren, så har man ett stort antal möjliga köpare kvar som fortfarande är intresserade av att fina liknande objekt. Med Svenska Bolagstorgets köpar- & intressentregister har du möjlighet att snabbare få ta del av nya objekt som kommer ut till försäljning innan annonsering och andra aktiviteter har hunnit sätta igång. Vid registreringen anger du inom vilken bransch du söker företag, önskad lokalisering, storlek m.m., så att vi vid en matchning kan knyta just dig som intressent till ett nytt passande objekt.

För företagaren, som fattat beslutet att sälja företaget, har detta den fördelen med sig att vi många gånger redan från dag 1 har intressenter klara att kontakta! Det skyndar på försäljningsprocessen avsevärt och gör att man också kan komma till ett avslut snabbare än om man tvingats genomgå den ”konventionella” proceduren.

Vårt köpar & intressentregister utvecklas ständigt med nya förbättrade funktioner för att ge alla intressenter såväl som våra företagsmäklare snabb tillgång till den information som är av intresse. Genom koppling mot vårt klienthanteringssystem (CRM-system) så säkerställer vi snabb och korrekt hantering av de önskemål våra registrerade intressenter har uttryckt. Vi följer självklart alla riktlinjer för GDPR (Personuppgiftslagen) . Mer detaljerat hur vi hanterar personuppgifter finner du i Svenska Bolagstorgets Integritets policy.


Vi ser fram emot att höra från dig

Nedan finner du ett formulär där du kan registrera dig i Svenska Bolagstorgets köpar- & intressentregister och då automatiskt få besked och förtur avseende nya objekt som matchar just det du söker!

Registrera dig redan idag!

kontakta oss nedan för intresseanmälan!