E-handelsföretag inriktat på reservdelar och tillbehör för motorfordon inom Powersports

SKU: 1001-73 Categories: ,

  • Plats: Sverige – Sekretess
  • Grundat: 2016

Verksamheten till salu är ett e-handelsföretag som specialiserar sig på tillbehör och reservdelar för ATV/UTV-fordon, fyrhjulingar, mopeder och snöskotrar.

Med över 40 000 artiklar i sitt sortiment har företaget byggt upp en imponerande kundbas och har en stark närvaro både nationellt och internationellt, med kunder från olika delar av Europa.
Under 2022 genererade företaget en omsättning på cirka 8 miljoner kronor. Med en stadig tillväxtpotential erbjuder detta företag en unik möjlighet för en ny ägare att ta över en verksamhetsom har alla förutsättningar för att snabbt expandera och nå nya höjder.
Företaget särskiljer sig genom sitt breda utbud av reservdelar och tillbehör samt snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Kunder kan lita på att de hittar det de behöver för att underhålla och förbättra sina Powersports-fordon, vilket har bidragit till att skapa en lojal kundbas och upprätthålla lönsamheten.

Detta är en utmärkt möjlighet för en köpare med kunskap och intresse inom Powersports-branschen att överta en framgångsrik e-handelsverksamhet med en stark grund och stor tillväxtpotential.

Kontakta oss för mer information och ta chansen att bli en del av denna spännande bransch!

På grund av hälsoskäl önskar säljaren se en snabb affär, med ett utgångspris om 750 KSEK.

Detta objekt säljes med sekretess. All kontakt sker via mäklaren.

 

Svenska Bolagstorget

Solna Torg 19, 5tr
171 45 Solna, Stockholm, Sweden
+46 8 559 25 000
+46 70 917 05 23
christina.hansson@svenskabolagstorget.se