Sökuppdrag

Ett par som finner oss på sin dator

Sökuppdrag

 Ett sökuppdrag kan gå till på två sätt.

Vi kan göra en Allmän Sökning.
Detta är helt kostnadsfritt. Då översänder du en presentation med alla kontaktuppgifter samt en beskrivning av vad du söker för slags företag att förvärva, när i tiden du önskar att detta skall ske och inom vilken prisnivå du tänker dig att köpeskillingen skall ligga. Vi kommer då att lägga till dig i vår maillista och när ett matchande objekt dyker upp så får du ett mail och en länk till annonsen gällande detta för att se om det kan vara intressant. Därefter ser processen ut som brukligt vid överlåtelser av verksamheter. Du som intressent undertecknar en NDA/Sekretessförbindelse och får efter att vi motagit den ta del av försäljningsprospektet.  

Det andra alternativet är att vi gör ett Styrkeuppdrag.
Då träffas vi vid ett personligt möte och undertecknar ett sökuppdrag på lämpligen minst 3 månader. För detta utgår ett startarvode. Vi går grundligt igenom vad du letar efter och gör tillsammans upp en lista på lämpliga företag, i de branscher som kan vara aktuella, att kontakta för din räkning. Vi bevakar även alla nya objekt som kommer in och du får förtur till att granska objekten innan vi går ut med annonsering och aktiva försäljningsåtgärder. Finner vi ett lämpligt objekt bistår vi dig i hela förhandlingsprocessen samt vid undertecknande av köpeavtal. Det utgår ett provisionsarvode då affären genomförs.

Fyll gärna i dina uppgifter i kontaktformuläret nedan. Vi kontaktar dig inom kort!

 

Informations & Kontaktformulär

Här kan du fylla i ett kontaktformulär och ange vilka tjänster eller annan information du är intresserad av. Vill du köpa eller sälja en verksamhet, ett företag eller del därav så besök gärna våra sidor för detta ändamål, via länkarna nedan. Där kan du se de aktuella objekten listade.

Jag vill köpa ett företag eller verksamhet
Jag vill sälja ett företag eller en verksamhet.

I annat falll fyll i de fält som finns i formuläret så kontaktar vi dig för vidare diskussion. Du kan annars även skicka e-post till info@svenskabolagstorget.se

Dina uppgifter
Uppdragsgivare
Address
Intressen & Önskemål

© 2021 Svenska Bolagstorget (Svenska B & F Torget AB) and SEDAB. All Rights Reserved.

Login