Att Köpa Företag

En vit figur som bär en guldtacka

Företagsförvärv-köpa företag

En företagsmäklare kan vara guld värt då man önskar förvärva ett företag, både vad det gäller att spara tid och pengar.

En företagsöverlåtelse är oftast en omfattande process. Det är bra att ha gott om tid till att hitta verksamheten man söker. Det är mycket som ska stämma, bransch, företagets storlek, geografiskt läge, utvecklingspotential m.m. Detta kräver att man undersöker marknaden noggrant.

Det finns också situationer då man önskar göra ett företagsförvärv relativt omgående. Då kan det krävas att man aktivt uppvaktar passande företag för att få till stånd en affär.

När man funderar på att förvärva ett företag på kort eller lång sikt har man mycket att vinna på att anlita en kunnig företagsmäklare som underlättar och effektiviserar sökandet. Företagsmäklaren kan även hjälpa till genom hela processen med affärsöverlåtelsen, från företagsvärdering och kapitalanskaffning till förhandling och avslut.

På Svenska Bolagstorget arbetar våra företagsmäklare i nära samråd med våra uppdragsgivare och helt konfidentiellt om man så önskar. Företagsmäklarna sköter då ofta alla kontakter mellan Köpare och Säljare och skapar på så vis ett neutralt förhandlingsläge.
Vi känner ett stort ansvar för dessa uppdrag och vår främsta ambition är att se till att både Köpare och Säljare blir vinnare i affären.

Kontakta gärna oss för en kostnadsfri konsultation för att diskutera företagsförvärv och sökuppdrag.

Informations & Kontaktformulär

Här kan du fylla i ett kontaktformulär och ange vilka tjänster eller annan information du är intresserad av. Vill du köpa eller sälja en verksamhet, ett företag eller del därav så besök gärna våra sidor för detta ändamål, via länkarna nedan. Där kan du se de aktuella objekten listade.

Jag vill köpa ett företag eller verksamhet
Jag vill sälja ett företag eller en verksamhet.

I annat falll fyll i de fält som finns i formuläret så kontaktar vi dig för vidare diskussion. Du kan annars även skicka e-post till info@svenskabolagstorget.se

Dina uppgifter
Uppdragsgivare
Address
Intressen & Önskemål

© 2021 Svenska Bolagstorget (Svenska B & F Torget AB) and SEDAB. All Rights Reserved.

Login