Företag Säljes

Webshop för försäljning av robotar för hemmabruk

robot vacuum cleaner 3786243 240x180E-handelsbutiken erbjuder robotar och tillbehör för kontor, hem, hobby och utbildning och har funnit en nisch med stor utvecklingspotential. Företaget har många nöjda kunder och webshoppen utvecklas ständigt. 

Verksamheten startade 2011 och har utvecklats väl sedan dess. Man har idag funnit de mest intressanta och efterfrågade produkterna och företaget har stor potential. Idag samarbetar man med leverantörer från både Sverige och EU.

Företaget arbetar med ett logistikföretag som sköter packning och leveranser till kund. 3PL. Det gör att denna verksamhet inte kräver någon speciell geografisk placering, utan kan drivas varifrån man så önskar med enbart en dator till hjälp.
2018 omsatte e-handelsbutiken ca 600 000 kr. Man har under året skapat en lätthanterlig administration med automatisk koppling mellan webshop, Klarna och Ekonomisystem där alla köp bokförs automatiskt.

Detta är en intressant möjlighet för den som vill driva e-handelsföretag med produkter som ligger i tiden och som inte vill vara låst till en geografisk placering.

Detta företag säljes med sekretess. All kontakt sker via mäklaren.

JanBMichanek200x230

Ansvarig mäklare:    Jan B. Michanek
Mobil:    070-528 8401
e-post:  

 

Intresseanmälan

Lämna en intressenmälan här för att erhålla mer information om aktuellt objekt per e-post.

© 2020 Svenska Bolagstorget (Svenska B & F Torget AB) and SEDAB. All Rights Reserved.

Login