Företag Säljes

Väletablerad E-handelsbutik med välkända märkesklockor

MKsmartwatch 240x180E-handelsbutiken erbjuder ett brett sortiment av armbandsur från välkända märken, men även mindre kända och billigare ”guldkorn” av bra kvalitet.


Företaget har tusentals nöjda kunder och butiken utvecklas ständigt. Idag samarbetar man med ett 30-tal leverantörer från Sverige och EU. Företaget är auktoriserad återförsäljare av alla varumärken i webshoppen, vilket är en stor fördel och svårt att uppnå.

Verksamheten startade 2013 och har investerat mycket i sökordsoptimering och ligger därför ofta högst upp i sökmotorerna. Man har ca 2 400 markeringar på facebook och ca 2000 följare på instagram.

2018 omsatte e-handelsbutiken ca 1,7 mkr. Man har under året skapat en lätthanterlig administration med automatisk koppling mellan webshop, Klarna och Ekonomisystem där alla köp bokförs automatiskt.

Alla texter och bilder som finns på hemsidan ändras enkelt från plattformen Woocommerce. Man har ett komplett kund- och leverantörsregister samt produktregister. Företaget har över 6000 registrerade kunder i systemet. 
En person arbetar halvtid med verksamheten.

Verksamheten säljes med sekretess och all kontakt sker med mäklaren.

ChristinaHansson200x229

Ansvarig mäklare:    Christina Hansson 
Mobil:    070-9170523
e-post:    

Intresseanmälan

Lämna en intressenmälan här för att erhålla mer information om aktuellt objekt per e-post.

© 2019 Svenska Bolagstorget (Svenska B & F Torget AB) and SEDAB. All Rights Reserved.

Login